Meteen naar de inhoud

Een sterk en weerbaar kind, dat goed in zijn vel zit. Dat wil iedere ouder! Bij je kinderen komt echter geen gebruiksaanwijzing. En dat is soms knap lastig! Hoe krijg je dan een weerbaar kind én een ontspannen opvoeding?

In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in de verschillende facetten van weerbaarheid; van de dingen die jouw kind zelf kan doen, tot de invloed van opvoeding en omgeving.

Ik heb vele kinderen getraind, zowel persoonlijk als in groepen. Ik heb ouders geholpen om meer te genieten van een positieve opvoeding waarin hun kind sterker wordt en zich neer kan zetten in de wereld. Daarnaast heb ik veel kunnen oefenen, en nog steeds, met mijn eigen vier kinderen.

Groei in zelfvertrouwen, in zelfbeeld, in mindset. Je kind is sterker er mooier dan hij denkt!

Hoe je dit meegeeft aan jouw kind kan ik jou leren!

Wil je meer dan alleen wat losse tips? Ik neem je stap voor stap mee door deze verschillende elementen van weerbaarheid, zodat jullie samen echt die groei kunnen maken.

Gebouwd op wetenschappelijk bewezen elementen, die jouw kind sterker en veerkrachtiger maken.

  • Meer positiviteit en rust in huis
  • Weerbare kind(eren) met een positief én realistisch zelfbeeld
  • Opvoeden naar een groeigerichte mindset (growth mindset)
  • Minder zorgen, omdat je weet dat jouw kind weerbaar is, zelfredzaam en oplossingsgericht
  • Meer verbinding in jullie gezin
  • Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid (zonder gemopper)
  • Versterken van elkaars mooie kanten
  • Een basis van vertrouwen en respect

In 6 modules worden verschillende thema’s besproken. Je gaat aan de slag met mindset, zelfredzaamheid en positieve psychologie. Ook wordt er aandacht besteed aan het erkennen van emoties en aan oplossingsgerichte communicatie. Naast informatie en uitleg, krijg je bij iedere module een opdracht of werkblad. Op deze manier heb je direct duidelijke en praktische handvatten om het geleerde daadwerkelijk toe te passen. Ook wordt het voor je kind daardoor zichtbaar en begrijpelijk. Dit maakt dat je niet enkel de theorie kent, maar ook de toepassing in het dagelijks leven, zónder dat het veel tijd kost. Het moet natuurlijk goed toe te passen zijn naast school, werk, sport en feestjes.

De thema’s van de modules:

Wat krijg je?

Je krijgt de zes modules met informatie en werkbladen toegestuurd per mail. Deze kun je in jouw eigen tijd en tempo doorlopen.

Optie 1: Je kunt ervoor kiezen om deze training zelfstandig te doorlopen. Je ontvangst alle benodigde informatie en opdrachten om het geleerde toe te passen.

Optie 2: Hierbij gaan we samen de training doorlopen. Je ontvangt dezelfde informatie en opdrachten waarmee je zelf aan de slag kunt. Daarnaast heb je zes maal de mogelijkheid om een afspraak in te plannen. We ontmoeten online en je wordt door mij persoonlijk gecoacht om inzichten te krijgen, stappen te helpen maken en is er ruimte om te sparren en voor vragen.

Yes dit wil ik!

Alle modules per mail. Deze kan ik in mijn eigen tijd en tempo doorlopen.

Ik ontvang:
Alle benodigde informatie en werkbladen
Mogelijkheid tot het mailen van vragen

Investering: € 49,00

Yes dit wil ik!

Alle modules per mail én online persoonlijke coaching.

Ik ontvang:
Alle benodigde informatie en werkbladen
Zes maal een online coachingsconsult
Mogelijkheid tot het mailen van vragen

Investering: € 349,00