Meteen naar de inhoud

Aanbod Talent voor Talent

Ik biedt een uiteenlopend aanbod op het gebied van coaching, training en talentbegeleiding voor zowel ouders als scholen.
Kijk hieronder waar we jou mee kunnen helpen of mail bij vragen.

Aanbod voor ouders

  • Coaching en begeleiding: woon je in Berkelland of nabije omgeving? Dan kom ik aan huis.
    Begeleiding en hulp voor jouw kind, of voor jullie als gezin. Neem gerust contact op zodat we kunnen kennismaken.
  • Mogelijkheid om te sparren; vragen over hoogbegaafdheid? Vragen over mindset, faalangst, gedrag, opvoeding, weerbaarheid? Soms is het fijn om, zelfs eenmalig, te kunnen sparren en inzichten op te doen, een uitlaatklep te hebben, of ruimte te krijgen voor erkenning en vragen.
  • Woon je verder weg, of wil je liever zelf aan de slag met nieuwe inzichten en oefeningen? Neem contact op voor een online training.
  • Begeleiding ouder-kind-school

Kosten: Voor coaching betaal je per consult €45,00.
Hiervoor zijn geen vergoedingen. In de meeste gevallen kom ik eens in de twee weken, waarna ik ook wat “huiswerk” mee geef. Hierdoor kun je zelf ook bezig gaan met het versterken van vaardigheden of kleine veranderingen in aanpak.
Een gesprek, om te sparren, dingen op orde te krijgen en meer rust en ruimte in je hoofd te krijgen, is vaak eenmalig. De kosten hiervoor zijn €45. Blijkt hierna dat vervolggesprekken of een begeleidings-/coaching traject gewenst is, dan wordt dit eerste gesprek omgezet in een gratis kennismakingsgesprek. 

Aanbod voor scholen en opvang

Rots en Water training, zowel preventief als remediërend bij o.a. pesten in de klas en verbeteren van de sfeer, verbinding en dynamiek.
Rots en water kan zowel ingezet worden als korte cursus van 6-12 keer, als een traject voor langere tijd (of het schooljaar door)
Alles wat ik doe is maatwerk, samen kijken we waar de behoefte ligt. Neem contact op via mail om een gesprek te plannen.